Je adem, de sleutel tot een goede gezondheid

Als je op mijn home pagina mijn e-boek hebt opgevraagd, weet je inmiddels al heel wat over de rol van zuurstof en emoties bij kanker.
Nu presenteer ik met gepaste trots een volgend artikel waarin ik de gezondheidsvoordelen van een open adem uitgebreid bespreek.

Het feit dat tijdschriften open staan om artikelen zoals deze te publiceren vervult me met een positief gevoel. Dit betekent dat het besef in Nederland begint te groeien dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan hoe je ademt. Het betekent dat mensen beginnen te begrijpen wat de kracht van je ademhaling is en hoezeer deze aan de basis van je gezondheid en welbevinden staat.
Binnenkort ben ik uitgenodigd om bij Henk Fransen ademsessies te komen brengen in zijn detox weken. Een grote eer en wat mij betreft een belangrijke erkenning van de power van de adem op het lichaam. Ik kijk daar erg naar uit!

Aldus, voor jou hier de scans van mijn gepubliceerde artikel in het tijdschrift Therapeut, Coach en Counselor.

Ik wens je veel leesplezier.

P.S. Oh, en by the way, ik geef op 12 en 13 juli twee bijscholingsdagen voor therapeuten over de rol van de adem in je praktijk. Deze dagen zijn geaccrediteerd door het SKB, dus ze tellen voor je jaarlijkse bijscholingsverplichting! Kijk gauw op deze pagina als dit je interesseert, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.


Share

Laat wat van je horen

*