Jaargroep Joyful Breath

Leren ademen met Transformational Breath is net als fietsen: in het begin is het moeilijk, wiebelig en echt zoeken naar de balans. Daarna kan je naar de supermarkt met de fiets, maar is het oppassen met het verkeer en balanceren met de boodschappen. Op dit niveau verkeer je als je de Levels I t/m III hebt gevolgd of het VIP arrangement.
Als je doorgaat wordt het net als fietsen nu voor je is: je gaat tochten fietsen omdat het leuk is. Het maken van de fietstocht is de reden waarom je fietst en niet meer om op een bestemming aan te komen. Enjoy the ride!

In deze jaargroep treffen we elkaar één keer per maand met gevorderde ademers om de adem bij te houden en de energie en sfeer van Transformational Breath levend te houden. We bouwen door op de fundering die tijdens de Levels of je VIP arrangement is gelegd.

We gebruiken onze tijd samen niet alleen om te ademen. Naast het bijpraten heeft deze reeks sessies de functie van niet alleen het bijhouden, maar ook het verdiepen van je proces met behulp van de adem.

Iedere bijeenkomst zal er met behulp van een oefening een thema wordt uitgewerkt waarna we een volledige, gefaciliteerde ademsessie doen. Tussendoor kunnen er soms kleine huiswerkopdrachten worden meegegeven.

Voel je ondersteund, begrepen en gedragen in deze veilige groep van gevorderde ademers die allemaal begrijpen waar Transformational Breath over gaat.

Deze bijeenkomsten zullen ’s avonds plaatsvinden. Samen eten voor  de bijeenkomst is mogelijk, waarbij iedereen wordt verzocht iets mee te nemen om te delen. Zo kunnen we gezellig bijkletsen over wat er de voorafgaande maand is gebeurd.

Het is de bedoeling dat we met een vaste groep bijeenkomen, waarbij er soms nieuwe mensen instromen nadat zij een VIP traject hebben afgerond.  Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de jaargroep als je een VIP arrangement hebt doorlopen of Levels I, II en III.

Inschrijving geschied op basis van 10 maandelijkse bijeenkomsten. Bij afwezigheid, kan de gemiste sessie aansluitend worden ingehaald in een volgende reeks.

Lokatie: Achterdijk 78, Werkhoven

Datums:

Maandag 23 oktober avond

Maandag 20 november avond

Maandag 18 december avond

Maandag 15 januari avond

Maandag 19 februari avond

Maandag 19 maart avond

Maandag 16 april avond

Maandag 14 mei avond

Maandag 18 juni avond

Maandag 16 juli avond

Tijden:

Avond 18 – 22.00 uur (incl avondeten vanaf 18 uur)

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen en aanmelding

 

 

Share