Ik ben al halverwege!

Ik ben ZEER verheugd om te melden dat ik al halverwege het sponsorbedrag ben waarmee ik toegelaten wordt tot de actie van Forza4Energy4all. Dankzij jullie bijdragen heb ik inmiddels 545 euro opgehaald!

Ik wil iedereen die gedoneerd heeft, heel hartelijk bedanken voor je gulle bijdrage. Hiermee maken we een medicijn voor deze zieke kinderen waar!
Mocht het aan je aandacht ontglipt zijn, of voel je je in een gulle bui, dan is je donatie nog ZEEEEEER welkom! Bij 1000 euro kan ik meedoen, waarbij ik ook mag lachen en ademen met de groep sporters en supporters.

Hieronder de informatie over deze actie die in september plaatsvindt.

Aankomende september (5 t/m 9 september) is er weer de actie van Forza4Energy4All, de uitdaging die geld verzamelt voor een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Als je vorig jaar op mijn nieuwsbrief zat, dan heb je  hier al over gelezen.
Vorig jaar is het me gelukt om de 3 bergen van de de Giro d’ Italia te beklimmen, bergen waar de finish op 1850, 2650 en 2800 meter eindigden. Boy, heb ik even gevoeld wat een gebrek aan zuurstof doet met een lijf.
Voor mij duurde het maar 3 dagen, en ik had me ervoor opgegeven.
Voor de kinderen met deze ziekte duurt het een leven, en ze hebben hier niet om gevraagd. Het merendeel haalt de puberteit niet.

BAF! Daar wordt je even stil van.

Nou, ik wil daar heel graag iets aan bijdragen, zodat er zo snel mogelijk een behandeling komt voor deze geweldige kinderen, EN hun ouders, want die lopen tropenjaren, soms in hun eentje, omdat de relatie die heftigheid niet trekt. Onvoorstelbaar.

Ik wil dus weer lopen, met dat lichaam van mij dat kreunt onder de blessures. Wat ik heb is niets, vergeleken met hun leed.

Mijn nederige vraag is dus: wil je mij sponsoren?
Als ik 1000 euro weet op te halen, mag ik dit jaar weer mee.
Ik ben gevraagd om te lachen en de ademen met de sporters en vrijwilligers. Ik zou dat heel erg graag doen.
Help jij mee om dit jaar weer te wandelen?

Je kunt je donatie geven via deze link. 100% van jouw donatie gaat naar het onderzoek naar het nieuwe medicijn. De kosten van de reis en verblijf komen voor mijn rekening. Het hoeft niet veel te zijn: 10 of 25 euro is al heel erg welkom! Meer mag natuurlijk ook!

Meer weten over deze organisatie? Klik dan hier.

Alvast bedankt voor je gulle donatie!

Veel liefs en aloha,

Nadja


Share

Laat wat van je horen

*