Hoe maak jij je goede voornemens waar?

De tijd van goede voornemens komt er weer aan!

Heb jij de jouwe al bedacht?

Wat wil jij graag ervaren in het nieuwe jaar?

En dan een gewetensvraag: komt een goede gezondheid ook voor in jouw voornemens?

Als arts en therapeut zie ik aan de lopende band hoe mensen schrikken als de gezondheid het af laat weten. Dat ze schrikken is op zich een goed ding: dit betekent dat hun gezondheid zich tot dan toe goed heeft gehouden.
Gek vind ik het echter wel, dat we dit als normaal zien, ja zelfs verwáchten zonder daar veel aan te doen. Als je eens wist wat een ongelofelijk wonder ons lichaam is. Hoe die triljoenen aan cellen in ons lichaam al die tijd zo naadloos op elkaar aansluiten en samenwerken. Dag in- dag uit. Dan zou je wel eens anders spreken en je best doen om je lichaam in dat werk te ondersteunen.
Pas als je gezondheid het laat afweten merk je wat een wonder dat is.

Zou het dan misschien niet een goed idee zijn om preventief een goede gezondheid te manifesteren?

Ja, ik zei manifesteren….”hmmmm, wat bedoel je?”, zou je misschien zeggen.

Los van het feit dat goed eten, goed ademen en goed bewegen van vitaal belang zijn voor een goede gezondheid, is er nog een 4e peiler waar onze gezondheid op rust: onze mindset.

Je gedachten zijn bijzonder krachtig en ‘bestellen’ als het ware een versie van de werkelijkheid voor jou. Dit werkt zó krachtig, dat je zelfs levenservaringen aan het ‘bestellen’ bent als je je er neit van bewust bent. Je onder-bewustzijn plaatst die bestellingen namelijk voor jou. Dit gaat zeg maar op de automatische piloot. Dat heeft tot gevolg dat je de ene keer iets fijns manifesteert en de andere keer iets wat minder fijn is.

Zou je dat nou niet eens wat bewuster willen maken? Als je tóch iedere seconde van iedere dag je werkelijkheid creëert, zou je dat dan niet wat bewuster willen doen?

Kijk, en dáár gaat nou mijn aankomende webinar over: hoe je ervoor zorgt dat die goede voornemens van jou ook WERKELIJK uitkomen, zonder dat je je in allerlei kronkels hoeft te leggen. Het is ‘gewoon’ een kwestie van bestellen.

Het webinar is helemaal gratis, je hoeft er niet voor de deur uit en je ontvangt van mij allerlei waardevolle tips over hoe je het leven dat je wil leiden kunt creëren. Het enige wat jou nog rest is het toe te passen.

Wanneer: het webinar vindt plaats op vrijdag 4 januari om 15.00 – 16.15 uur.

Waar: het is een webinar, dus je kunt overal meedoen, als je maar toegang tot het internet hebt.

Aanmelden: ja, dát moet wèl eventjes, zodat je de link naar het webinar krijgt. Meld je hier aan.

Hopelijk zie ik je gauw op het webinar!

En als ik je niet zie op 4 januari, dan wens ik je in ieder geval veel goeds toe voor het nieuwe jaar!

Share

Laat wat van je horen

*