Hmmm, die zalige zomer!

De zon schijnt uitbundig in mijn tuin, de druiven rijpen overvloedig buiten mijn raam, het is rustig op de weg….zalig, zo’n zomer!

Gisteren hebben mijn lief en ik een heuse motorrit gemaakt: de hele dag lekker in de zon door de velden, de bossen, ieder op een eigen motor….genieten! Wat een vrijheid…

Terwijl we samen van een picknick genoten in het gras, met de motorbroek nog aan en gezeten op de motorjas, vroeg ik mij af wat mijn moeder hiervan gevonden zou hebben. Zou ze het toegejuigd hebben, zou ze het eng gevonden hebben of zou ze gefronst hebben omdat ik niet de lady ben geworden waar zij zo hard haar best voor had gedaan?
We zullen het nooit weten.

Eén ding weet ik wel! IK ben er heel blij mee!
Wie had dat ooit gedacht, Nadja, het timide, stille, slimme meisje op een MOTOR??? Nooit!
Tja, dromen deed ik er wel van, misschien , in een hele stoute droom. Durven zou ik het echter nooit. Ik was zelfs een beetje bang van die onmogelijk stoere mannen die op een motor reden…ver van mijn bed? TE ver van mijn bed….

 

En nu?

Nu ligt er af en toe zo’n onmogelijk stoere man in mijn bed en ben ik zelf ook zo onmogelijk stoer geworden! (ach, dat laatste valt wel mee hoor, motorrijders zijn eigenlijk hele leuke mensen)

Het voornaamst is echter: ik voel me er heerlijk bij! Ik besefte me gisteren dat ik zomaar op een vreemde motor ben gestapt, deze heb gestart, ben weggereden en dat ik helemaal niet meer verteld hoefde te worden hoe dat moest. Wowie! Wat een vrijheid! Zo ECHT, zo MIJ!

Dat alles is mogelijk gemaakt door Transformational Breath. Ik weet niet of ik mezelf ooit zo snel had kunnen vinden op een andere manier. Binnen een week was het gedaan! De 11 jaren die daarop volgden perfectioneerden het effect, maar ik was er al na een week. EEN WEEK! Wat is nou een week op een mensenleven?

Zelfvertrouwen, dat kreeg ik ervan, en daarmee een boel durf. Durf om dingen te doen die ik nooit gedurfd had. Durf om mijn grenzen te verleggen en met een positieve blik de wereld in te stappen in plaats van overal angstig voor te zijn.

Vertrouwen, dat kreeg ik er ook van. Vertrouwen in mijn medemens, zodat ik kon leren dat er hele, HELE fijne mensen op deze aardbol rondlopen en dat IK die mag ontmoeten! Geweldige ontmoetingen tijdens mijn wereldreis, hier in Nederland en tijdens al mijn reizen daarna.

Wat een rijkdom!

Ik ben daarom zo blij dat ik aan jou weer een kans mag bieden om ook zo’n mooie stap in je leven te zetten. Er komt weer een zalig zomerweekend aan! Heerlijk ademen samen, mooie mensen diepgaand leren ontmoeten, samen lachen, heerlijk eten en een supermooie plek!

Ik zou het zo gaaf vinden als jij er ook bij kunt zijn!

En oh ja, denk je: “ik heb al zo’n weekend gedaan”?

Dat is net zoiets als zeggen: ” ik heb al een boek”. Wanneer ben je nou ooit klaar met verder openen, vertrouwen, begrijpen?

Misschien als je verlicht bent?

Dat ben ik in ieder geval (nog) niet, jij wel? …….werk aan de winkel!

Kijk hier voor meer informatie over het komende ademweekend op 5 en 6 augustus aanstaande.

Ik zie je heel graag!

 

 

En nee hoor, je hoeft er GEEN ervaring voor te hebben! Kom gewoon, zoals je bent, iedereen kan ademen, dat doe jij tenslotte ook al heel je leven?

Share

Laat wat van je horen

*