Het geheim van een krachtige man….

Het geheim van een krachtige man is dat hij een pijler is van zijn bewustzijn en in staat is gecentreerd te blijven in alle tegenstellingen van het leven. Het aanvaarden van zijn macht en kwetsbaarheid in hetzelfde moment. Het aanvaarden van zijn dierlijk instinct en zijn intellectuele verfijning.
Hij is dan in staat om met een vrouw om te gaan die de belichaming is van tegenstellingen, een Shakti met daarin alle gevarieerde en vloeibare vormen van de vrouwelijke natuur veranderend met eb en vloed geregeerd door de maan.
Het grootste geschenk voor een man is als hij in staat is om het zuivere vuur van bewustheid te zijn en het openen van de Shakti te katapulten voorbij de geest in een eeuwig uitbreidende werkelijkheid, dat Shiva Shakti begeleid in de pracht van de universele verbinding.

Het geheim van een krachtige vrouw is dat ze een open oog heeft voor haar liefdevolle, toegewijde, emotionele en psychische capaciteiten. Ze is vloeibaar als water, en is daardoor in staat om verandering gemakkelijk te accepteren en mee te gaan met de stroom, dat is de weg van yin.
Ze hunkert niets zo veel als het vinden van een tegenpool tot wie ze zich volledig kan overgeven. Loslaten en bezeten worden door het goddelijke mannelijke is haar diepste extase. Ze is in staat om los te laten, omdat haar hart de troon is, de zetel van de liefde.
En elke vrouw weet diep van binnen, dat God liefde is, en dat de liefde God is, omdat de verblijfplaats en de essentie van ‘’goddelijkheid’’ te vinden is in haar hart. Ze kan zich veroorloven om liefdevol zijn, te geven en te verzorgen vanuit haar hart.

Stel je nu een momentje voor in wat voor een geweldige wereld we zouden leven, als mannen en vrouwen in hun ware tegengestelde en toch complementaire aard zouden zijn …

Daarom zet ik me in om mannen en vrouwen de kans te geven om weer volledig in hun natuurlijke kracht te komen staan. Het begin van vrede begint in ons hart en in de verbinding met anderen……

Met dank aan J(o)han voor zijn inspiratie….

Als je deze blog leuk vindt, wil je het dan liken/delen? Dank je! 🙂

Share

Laat wat van je horen

*