Soul Body Fusion

Onze ziel is onze verbinding met de rijkdom en kracht van de universele bron. Als je ziel en je lichaam niet volledig met elkaar communiceren, kan je niet de persoon zijn die je bedoelt bent om te zijn.

Levenstrauma’s, misbruik en teleurstellingen in ons leven kunnen ervoor zorgen dat onze ziel en lichaam niet goed gesynchroniseerd zijn. Daardoor kunnen we onze kracht niet volledig bereiken.

Soul Body Fusion® is een simpel en snel proces die je lichaam op cellulair niveau klaarmaakt  om jouw licht in al zijn volledigheid te bevatten. Deze techniek laat maakt het mogelijk voor jou om je licht volledig te belichamen. Net als met de adem is het hierdoor mogelijk dat lang bestaande klachten zichzelf oplossen.  De veranderingen zijn blijvend. Dit proces is als eerste door Jonette Crowley beschreven en het wordt sindsdien in haar boek uitvoerig uitgelegd. Het is mogelijk om deze techniek te leren om op jezelf of anderen te gebruiken.

Soul Body Fusion® wordt in drie sessies gegeven. De eerste sessie is op de praktijk en duurt ongeveer 45 minuten. Een week erna en twee weken daar weer na zal ik je de vervolghealingen op afstand geven.

Kijk voor meer informatie over Soul Body Fusion® op www.soulbodyfusion.com

Share