Gratis introductieavond 9 juni 2017

Op deze introductieavond avond leer je hoe je meer ruimte in je leven kan creëren door middel van je adem.

Tijdens deze avond krijg je een grondige introductie van wat Transformational Breath® is en hoe dit je in je leven verder kan helpen.

Je gaat aan den lijve ervaren hoe een volledige ademhaling je letterlijk en figuurlijk meer lucht kan bieden in het leven.

Energie, innerlijke rust en het genieten van het leven zijn maar één ademteug van je verwijderd!

Eén ervaring zegt meer dan 1.000.000 woorden. Kom het eens ervaren!

Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Prijs: deze avond is GRATIS en geheel vrijblijvend
Plaats: Bilthoven, bereikbaar met openbaar vervoer.
Opgeven: geef je voor deze avond op via onderstaand formulier

Op voorhand opgeven is noodzakelijk.

Kom je samen met iemand, geef hem of haar dan apart (met zijn of haar e-mailadres) op via onderstaand formulier. Als je dit niet doet, is er GEEN plaats voor de anderen! Alvast bedankt!

Opgelet: op 17 en 18 juni is er een mogelijkheid om een weekend te volgen. Deze worden maximaal 3 keer per jaar gegeven. Dit weekend is de tweede dit jaar. Hou tijd vrij in je agenda als je hieraan mee wil doen na het volgen van deze workshopavond. Je ontvangt een leuke korting als je op deze avond bent geweest.

Kijk hier voor meer informatie voor dit midzomerweekend!

Schrik niet, het lijkt alsof je een product aankoopt, maar het is geheel gratis. Loop gewoon de heel procedure via mijn webwinkel door en dan ontvang je een bevestigingsmail.

GEEF JE OP

 

Het aantal beschikbare plaatsen op deze avond is beperkt.

Heb je je opgegeven en ben je onverwacht toch verhinderd meldt je zich dan z.s.m.af via info@altractive.nl zodat je plaats aan iemand anders beschikbaar kan worden gesteld.

 

 terug naar agenda

Share