Gelukkig kerstfeest

“Keep your face to the sunshine,
and you will not see the shadows”
– Native american gezegde

Meer dan ooit is het bovenstaande van belang. Focus op het licht, zodat dit je volledige aandacht krijgt. Waar je aandacht is, dat wordt groter (energy flows where your intention goes). Geef dus DATGENE aandacht wat je WENST te ervaren. NIET datgene wat je niet wil.
Zorg dus dat je steeds weer het licht opzoekt. Laat je niet verleiden tot de donkere emoties zoals angst of woede. Geef ze de ruimte als ze spontaan opkomen, zie en doorvoel ze, maar voed het niet. Roep ze ook niet steeds weer op met negatieve gedachten.
Zoek het licht op door in de natuur te wandelen, te dansen, te zingen, te lachen met een film, anderen of met online lachsessies, mediteer, praktiseer dankbaarheid, neem tijd om bewust te ademen of bel eens een vriend(in) op waar je samen vrolijk mee kunt zijn. Er zijn zo veel mogelijkheden om het licht weer te vinden en er in te blijven.
Dit is ons werk op dit moment. Een behoorlijke klus soms. Dit is waarom wij nu op deze aarde zijn: om in te zien dat wij kunnen bepalen hoe we ons voelen. Met jouw vreugde voedt je het universum.

Wees een stralend licht temidden van de chaos. Mensen zullen je baken vinden en volgen.

Ik wens je daarom een heerlijk licht en liefdevolle kerst, hoe je deze ook wenst door te brengen dit jaar!
En laat 2021 ons maar het beste brengen wat in ons hoogste goed ligt om te ontvangen….

….dit of iets GROTERS!!

Veel liefs en hopelijk tot adems in het nieuwe jaar!

Share

Laat wat van je horen

*