Geheim 3 Kristalheldere focus

In de kwantum mechanica weten ze al tientallen jaren dat datgene wat je observeert zich conformeert aan je verwachtingen. Dat wat je ziet en ervaart, wordt dus beïnvloed door hoe je er naar kijkt! De observator beïnvloed het resultaat. Door met een bepaalde verwachting te kijken, bepaal jij dus wat je beleeft.

Let dus op waar je je aandacht op richt. Focus jij op iets dat kleiner of minder is dan wat je feitelijk zou willen? Dan is dat wat er in je leven zal verschijnen. Focus jij je daarentegen voortdurend op het hoogst mogelijke, dan vergroot je de kans dat je dat gaat creëren. Het veld kan namelijk niets anders doen dan jouw aandacht te volgen. Op het moment dat je iets jouw aandacht geeft, is het al onderweg naar je toe om te ervaren.

Heb je iets in je leven waar je niet gelukkig van wordt? Blijf dan niet nodeloos lang daarmee zitten. Het is zaak om je trilling zo snel mogelijk te veranderen naar een frequentie van geluk, vrede en harmonie. Dit kan je doen door te lachen, te ademen, te dansen, een stuk muziek op te zetten waar je van houdt of een plek op te zoeken waar je rustig van wordt.  Alles waar je je van binnen blij van wordt, brengt je al in een staat van positiviteit. Vanuit deze kracht ga je dan een positief scenario visualiseren en je zult merken dat het veel gemakkelijker wordt.

Belangrijk is het dan om je focus te houden op datgene wat je werkelijk wenst te ervaren en je niet te laten afleiden door invloeden van buitenaf.

Ben jij zo’n twijfelaar? Dan verandert je focus steeds van richting: het is alsof je in een vliegtuig zit die op weg is naar Moskou. Net als je halverwege bent, bedenk je dat je toch liever weer terug naar huis wil…het vliegtuig keert langzaam om….halverwege de draai heb je inmiddels bedacht dat Stockholm misschien wel een leuke plaats is om heen te gaan…..en het vliegtuig keert weer om, deze keer in de richting van Zweden…..en op dat moment loop jij je af te vragen waarom je nog steeds niet bent aangekomen waar je wilde zijn!  Snap je hem?  

Zonder focus kan je niets creëren. Wees helder en duidelijk en blijf visualiseren totdat je datgene gecreëerd hebt wat je wenst te ervaren.  Het kan zijn dat je op de proef gesteld wordt. Het hoofd is dan vaak geneigd om tegenwerpingen te gaan maken:  “zie je nou wel, dit werkt niet” of “ ik ben hier niet krachtig genoeg voor, dit lukt mij niet” . Geef hier geen gehoor aan en blijf rustig genieten van je mooiste visualisaties. Het is onderweg naar jou toe!

Het is jouw geboorterecht om een overvloedig leven te leiden. We zijn geboren vanuit overvloed en zullen dat ook blijven. Dat is het spul waarvan we gemaakt zijn!
Wat er meestal in de weg staat zijn onze gedachten en overtuigingen die we hebben aangenomen van anderen.

Soms helpt het om voor jezelf op te schrijven wat je graag zou willen ervaren. Gebruik dit dan als het startpunt om met je visualisatie te beginnen. Het beeld dat je maakt geeft je een goed gevoel. Voedt en focus vervolgens op het gevoel dat het je geeft als je over je droomwens schrijft.

Als je het spannend vindt om meteen grote dingen te bestellen, dan kan je veel lol hebben met het bestellen van kleinere dingen. Speel er maar mee!
Nu is het overigens niet gezegd dat die makkelijker te realiseren zijn. De gedachte dat kleinere dingen makkelijker te manifesteren zouden zijn is een overtuiging. Het universum maakt geen onderscheid in groot of klein. Creatie is creatie, ongeacht wat het is.

Share

Reacties

 1. Monique Hessels zegt:

  Wat heerlijk om dit te lezen. In onze sessies zijn we hier ook mee bezig geweest en het helpt zeker weten. Fijn om het nu weer terug te lezen want is leuk om te doen, maar best lastig om dit vast te houden. Nu staat het mij weer heerlijk op het netvlies en ga er met nieuwe moed mee door.

  Bedankt voor je fijne hulp. Elke dag weer kan ik dingen gebruiken die ik van je geleerd heb.
  Ik kan het iedereen aanraden.

 2. mooie inspiratie, Nadja! Ben jij ook een fan van Esther en Jerry Hicks, die Abraham’s boodschappen doorgeven? Klinkt wel zo!
  Maar mooi in jouw eigen woorden weergegeven!
  Je ziet mij voorlopig niet, ben erg bezig vanuit mijn innerlijke wijsheid te functioneren…
  Veel liefs,
  Heleen

  • altractive zegt:

   Beste Heleen,
   dank je wel voor je reactie. Ja, Esther en Jerry Hicks zijn zeker een belangrijke inspiratiebron geweest in mijn zoektocht naar overvloed. Zo zijn er meerdere inspiratiebronnen geweest en wat je hier leest is er het resultaat van.
   Ik ben blij dat je het apprecieert en ik wens je een mooie tijd met het je laten leiden door je innerlijke wijsheid!

   Liefs,

   Nadja

Laat wat van je horen

*