Emoties en kanker – onlosmakelijk verbonden

Het derde artikel van mijn hand is gepubliceerd in het blad De Natuur Uw Arts.

Deze keer beschrijf ik de relatie tussen emoties en kanker. Hier is ZO veel over te vertellen! Compleet met een verhaal van een ervaringsdeskundige is het weer een mooi en compleet artikel geworden. Hiermee sluit ik het drieluik over de adem af. Dit artikel is niet alleen gebaseerd op ervaring, maar onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek…en niet zo’n beetje ook!

Zoals je waarschijnlijk weet, gaat mijn hart uit naar iedereen die kanker heeft of er van dichtbij mee te maken heeft. Het is een ziekte die grote gevolgen heeft voor iedereen die hier van dichtbij mee te maken heeft. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat ook dit nieuws wereldkundig wordt gemaakt!
Deze kennis over de relatie tussen emoties en kanker is onweerlegbaar bewezen in de wetenschap. Ik begrijp tot de dag van vandaag niet waarom hier geen aandacht aan wordt besteed in de medische opleidingen.

Afijn, lees zelf maar om je eigen mening hierover te vormen.

 

 

Klik hier om het artikel in een groter formaat te openen.

Pagina 1

Pagina 2

Voor de andere artikelen die in hetzelfde blad zijn verschenen verwijs ik je naar mijn vorige blogs:

Zuurstof en kanker

Transformational Breath

Share

Laat wat van je horen

*