Duik Dieper – verdiepingsweekend voor ademcoaches

Onze kwaliteit als ademcoach wordt bepaald door de mate waarin we de ruimte kunnen scheppen voor een ander om zijn proces te doorlopen. Voor mij betekent dit dat ik de taak heb om eeuwig nieuwsgierig te blijven naar wie ik ben en steeds weer te kijken naar waar mijn volgende groeimogelijkheid ligt. Namelijk, hoe beter ik mezelf ken, hoe meer ruimte ik voor de ander kan scheppen. Soms betekent dit dat ik moedig moet zijn om diep in mezelf te duiken en steeds meer te ontdekken van wie ik werkelijk ben.

Het wonderlijke van ademsessies is dat mijn potentieel steeds met me mee lijkt te groeien. Elke keer als ik een stap maak, maakt mijn potentieel een evenzo grote stap naar nóg meer: mij uitnodigend om te blijven doorgaan, mezelf te zien, te begrijpen en lief te hebben……alles dat ik ben.

Want alleen door volledig lief te hebben wie ik ben, kan ik alles liefhebben dat er is.

Heb je minstens level IV van Transformational Breath® doorlopen en ben jij nieuwsgierig en bereid om opnieuw een duik te nemen in jezelf om te ontdekken welke schatten er verder nog in jou schuilgaan?

Dan is dit weekend iets voor jou!

Wat te verwachten:

  • Deze retraite is gevuld met heerlijke oefeningen speciaal er op gericht om je dieper de brengen: ademsessies, dans, verdiepingsoefeningen en special guest Jeanine Weterings die je met haar kristallen klankschalen en je eigen stem op een bijzondere klankreis neemt.
  • Het weekend is speciaal bedoeld als een ontmoetingsplek voor ademcollega’s uit Europa/de wereld. Je kan ervaringen uitwisselen, met elkaar lachen en samen relaxen! De voertaal zal dus Engels zijn. Er kan voor vertaling gezorgd worden.
  • Alles is verzorgd tijdens dit weekend. In de prijs is inbegrepen: overnachtingen in een moderne tweepersoonskamer (eenpersoonskamers beschikbaar voor een kleine meerprijs), zalige biologische maaltijden, professionele begeleiding voor je ademsessies, de beschikbaarheid van een sauna, tijd voor ontspanning, alles in een prachtige spirituele gemeenschap in het bos.
  • Er is momenteel overleg over de aanwezigheid van een masseuze die voor eigen bijdrage massages kan verzorgen.
  • Het programma is zodanig opgezet dat er aangepast kan worden naar de behoeften van de groep. Naar behoefte kan er een stukje techniek getrained worden.

 

Met jouw deelname aan dit weekend (als deelnemer of als ademcoach) voldoe je aan de jaarlijkse nascholingsverplichting voor de Transformational Breath Foundation.

Datum: vrijdagavond 19 april t/m zondagmiddag 21 april 2013
Locatie: Lage Vuursche, Nederland
Prijs: 465 euro
Vroegboekkorting: je betaalt 420 euro als je je opgeeft en betaald hebt vóór 1 maart 2013
Additionele korting: er geldt een additionele korting van 50 euro als je in de ademruimte wil slapen (afhankelijk van beschikbaarheid)

 

Neem contact met mij op als je wilt reserveren of als je vragen hebt: info@altractive.nl

terug naar agenda

Share