De winnaars zijn……

Een aantal weken geleden heb ik een winactie uitgestuurd waarin iedereen die mijn Facebook pagina voor Altractive geliked had mee kon dingen met een prijs. Allereerst dank aan iedereen die mijn mail heeft gelezen en de moeite heeft gedaan om deze pagina te bekijken en te liken.

Het moment is nu daar om de twee winnaars bekend te maken die ieder een gesigneerd koplopersboek hebben gewonnen.

En de winnaars zijn……

1) Jan Carel van Dorp
2) Mareije Troost

Van harte gefeliciteerd aan de winnaars! Het boek wordt je toegestuurd zodra ik je adres heb. Vriendelijk verzoek om je adres te mailen aan info@altractive.nl Ik hoop dat jullie veel inspiratie kunnen putten uit dit boek vol met ondernemerstips van de 12 succesvolste ondernemers van 2014-2015.

Voor iedereen die helaas niet gewonnen heeft: hou deze pagina in de gaten, hier zal in de toekomst steeds meer interessante informatie te vinden zijn, waaronder weetjes, aanbiedingen en nieuwe programma’s!

Rest mij jullie voor nu een heerlijke dag toe te wensen en veel ademplezier!

 

 

Share

Laat wat van je horen

*