De veranderingen zijn blijvend

Het is zo bijzonder wanneer je een ander spontaan hoort zeggen wat je zelf altijd al gedacht had.

In de onderstaande video vroeg ik Odilia naar haar ervaringen tijdens de intensieve ademweek die ze net bij mij gevolgd had. Ik ben altijd diep dankbaar als blijkt dat mensen er echt iets aan hebben gehad. Dat doet Odilia duidelijk uit de doeken. Wat ik nog wel het allermooist vond, was haar opmerking aan het einde van de video. Ja! Daar was het dan toch echt, en vastgelegd op video: “de veranderingen zijn blijvend, irreversibel”, zegt ze.

Dit was zo’n mooi moment voor mij. Dit is precies de reden waarom ik iedere dag weer mijn stinkende best doe om Transformational Breath onder de aandacht te brengen. Omdat het zo ongelofelijk diepgaand werkt EN omdat ik weet dat de veranderingen die je tijdens de retraites doormaakt ook echt blijvend zijn. Je wordt er gewoon een blijer, vrijer mens van.

Oké, voor sommigen is het in het begin hard werken (totdat ze de kneep te pakken hebben en begrijpen dat het helemaal geen werken is als je je weet over te geven), maar zeg nou zelf…..als jij er BLIJVEND vrij en vrolijk van zou worden, is dat dan niet die moeite waard? Ben jij niet de moeite waard?

Op 24 en 25 september is er voor het eerst een kans om deel 1 van deze intensieve week in de vorm van een weekend te komen doen. Op deze manier kan je proeven aan waar Odilia het over heeft. Als je het leuk vindt, is er  de mogelijkheid om delen 2 en 3 daarna te volgen.

Klik hier als je meer wil weten!

 

Share

Laat wat van je horen

*