De tijd van stilstand is afgelopen – leven met de energie van de zonnewende

Een paar dagen geleden sprak ik met een vriendin over een fenomeen dat zich de afgelopen 9 maanden van het jaar meester gemaakt leek te hebben over mijn leven. Waar ik altijd gewend was om dingen te manifesteren en er altijd vooruitgang leek te zijn in mijn leven, leek ik sinds januari dit jaar alsmaar in de wacht te staan.
Nieuwe initiatieven kregen niet of moeizaam vorm en als het eindelijk lukte, dan zat er vrijwel direct ook weer het een en ander tegen. Het leek wel alsof ik alle richting vanuit mijn hart kwijt was en feitelijk niet meer wist welke kant ik op moest of wat de bedoeling was.
Vandaag kreeg ik een link naar een filmpje toegestuurd die de spijker op de kop sloeg: een medium die uitlegt dat de eerste 9 maanden van dit jaar als een soort hernieuwde zwangerschap is en dat het kon lijken dat je vastzat…..aha!
Het nieuws hieraan is dat we na de zonnewende in een heel andere stroom zitten en dat het tijdperk van het doen is aangebroken!
Klik op de foto hieronder en hoor wat ze hier verder over te vertellen heeft.

Equinox energies

 

 

 

 

 

 

Ik weet niet of je dit herkent, maar mogelijk ken je iemand die met hetzelfde zit. Voel je vrij om dit bericht of de link door te sturen!

Mocht je deze blog leuk vinden wil je hem dan liken op facebook en/of Twitter?

Ik hoor verder hieronder graag jullie opmerkingen en ervaringen hiermee!

Share

Laat wat van je horen

*