Bijscholingsdag Transformational Breath coaches

Bijleren kan heel leuk zijn en speciaal voor jou als Transformational Breath® ademcoach geef ik een dag waarin ik extra aandacht besteed aan de ademanalyse.
In de ochtend staan we stil bij verschillende adempatronen en oefenen we de manier waarop je de feedback kunt geven (welke woorden kies je, hoe koppel je het adempatroon aan het leven van de client, etc). Dit doen we aan de hand van live voorbeelden, dus het geheel is behoorlijk praktisch van aard.
In de middag geef ik een demonstratie van een speciale ademsessie, de Soul Search session. Deze techniek zullen we daarna in tweetallen op elkaar oefenen. Er is ‘s  middags dus een volledige ademsessie.

Deze dag is vooral geschikt voor ademcoaches die graag meer willen leren over het lezen van de adem en hoe deze terug te geven aan de klant.

Datum: 21 augustus 2020
Tijden:
9 uur inloop, begin 9.30 uur tot 18.00 uur
Plaats: Praktijk Ragen, Werkhoven
Prijs: 87,50 euro
Deze prijs is inclusief drinken en snacks. Je aanmelding en betaling dient van tevoren in mijn bezit te zijn, dit doe je door je met de onderstaande knop aan te melden en de betaling gelijk in orde te maken.
Lunch: de lunch is niet inbegrepen.
Informatie:  voor vragen kan je bij Nadja terecht via info@altractive.nl

Deze dag wordt niet als officiële nascholing aangemerkt door TBA-NL.

Bijscholingsdag TBr ademcoaches ademanalyse
dit veld niet invullen s.v.p.

terug naar agenda

Share