Bied geen weerstand

Als trainer en teacher blijf ik ook voortdurend leren en groeien.

In de onderstaande video vertel ik jou over een mooi inzicht dat ik kreeg omtrent weerstand, acceptatie en overgave.Het is te simpel voor woorden, hoe kan het dat ik dit nu pas zie?

Om in de gevleugelde woorden van mijn wijlen vader te spreken: ” waarom moeilijk als het makkelijk kan?”

Wellicht is dit ook de sleutel tot een relaxed leven voor jou, zoals het sinds kort voor mij is.

Oh ja, en nog iets: overgave is GEEN synoniem voor opgeven! 😉

Kijk maar gauw.


Ik wens je een superfijne dag!

Nadja

Share

Reacties

  1. mooi

  2. Mathilde Bosker zegt:

    Bedankt voor het delen van dit mooie inzicht. Herkenbaar wat je verteld over hard werken, overgave. Ik vind overgave ook een moeilijk begrip omdat ik ook geleerd heb dat ik de grote doe-er ben in mijn leven. Dan is het lastig om je te realiseren dat dat niet zo is en dat het leven fijner is als je je ego een stapje terug laat doen. Blijft leen leerproces, want mijn oordelen staan paraat om er iets van te vinden. Ik kan er meer om lachen als ik het weer doe.

Laat wat van je horen

*