Bestelling voor Level IV

Hallo,

wat fijn dat je interesse hebt om je in te schrijven voor de professionele opleiding tot ademcoach Transformational Breath.

Hier vind je meer informatie over de kosten.

Betalingmogelijkheden voor de opleiding: je kunt beide weken tegelijk betalen of losse weken bestellen. Je kan ieder bestelling op twee manieren betalen. Volgens een eenmalige betaling of met drie opeenvolgende maandelijkse termijnen.  Alle bedragen zijn inclusief cursusprogramma, cursusmateriaal, overnachtingen en alle maaltijden, snacks en drinken.
De betalingswijze kies je door op de juiste knop te drukken onderaan deze pagina.
Je betaalt direct bij je aanmelding in mijn webshop. Eventuele kortingen worden hier direct in doorberekend na intypen en bevestigen van de kortingscode.
Je kunt met iDEAL, Paypal en creditcard betalen. Voor de Belgische klanten is er ook de mogelijkheid om met Bancontact te betalen.

Overnachtingen en maaltijden:

Alle maaltijden, snacks en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

De overnachtingen zijn op basis van een tweepersoonskamer met gedeeld sanitair. Voor een eenpersoonskamer met gedeeld sanitair geldt een toeslag. Neem contact op met Yvonne Schotsman ( yvonne@natural-breath.nl) voor informatie over de prijzen en beschikbaarheid voor een eenpersoonskamer.

Prijzen

Deze prijzen zijn inclusief overnachtingen, vegetarische en overwegend biologische maaltijden, drinken, snacks en al het cursusmateriaal.
Het is mogelijk om het cursusbedrag in één keer of in drie maandelijkse termijnen te betalen.

Eenmalige betaling(€) Gespreid betalen3 maandelijkse termijnen (€)
Level IV A en B 4600 1540

Level IV A

2295 765

Level IV B

2295 765

Speciale prijs: indien je aan een van mijn Levels I, II & III deelneemt, ontvang je een aantrekkelijke prijs voor de opleiding.
Als je oorspronkelijk bij Wilna zou trainen, dan bied ik je ook graag deze speciale prijs aan. Email mij op info@altractive.nl om de codes voor in de winkelwagen op te vragen.

Meer info: neem contact op met Yvonne Schotsman

 

Aanmelden voor Level IV A en B

Aanmelden voor Level IV A en B gespreide betaling

Aanmelden voor Level IV A

Aanmelden voor Level IV A gespreide betaling

Aanmelden voor Level IVB

Aanmelden voor Level IVB gespreide betaling

Terug naar algemene Level IV pagina

Share