Bestelling voor Levels II & III

Hallo,

wat fijn dat je na je Level I interesse hebt om door te gaan met deze krachtige vierdaagse retraite.

Hier vind je meer informatie over de kosten.

LET OP: prijzen zijn bij benadering. Een en ander is afhankelijk van de datum en de lokatie die we kunnen vinden. Alles natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheid tot het houden van een retraite na de corona uitbraak.

Investering voor de week (Levels II & III):  Alle bedragen zijn inclusief cursusprogramma, cursusmateriaal en persoonlijke begeleiding door opgeleide ademcoaches (1 coach op 2-3 deelnemers). Daarnaast is er een pakket voor alle maaltijden en overnachtingen (niet bij de prijs inbegrepen).

De overnachtingen zijn doorgaans op basis van een tweepersoonskamer met eigen sanitair. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag. I.v.m. Corona proberen we iedereen zo veel mogelijk op een eenpersoonskamer te plaatsen. Prijzen voor de overnachtingen kunnen daardoor wijzigen. De mogelijkheid hiertoe is afhankelijk van beschikbaarheid. Vraag bij de organisator van dit programma na wat de toeslagen zijn.

Speciale prijs: indien je aan een van mijn andere ademworkshops (inclusief betaalde online ademsessies) deelneemt of bij mij in de praktijk sessies volgt, ontvang je een aantrekkelijke prijs voor deze retraite.

Prijs
Level II & III 1100
Overnachtingen en maaltijdenpakket (schatting) 350

Meer info: neem contact op met Yvonne Schotsman: schotsman.yvonne@gmail.com

Aanmeldingen: zodra een datum en lokatie bekend zijn, zal hier een button verschijnen waarmee je je aan kunt melden. E.e.a. is afhankelijk van de toestemming van de regering i.v.m. de corona uitbraak en het animo voor deze retraite. De retraite heeft doorgang bij een minimum van 6 deelnemers.

Terug naar Levels I, II & III pagina

Share