Bestelling voor de Ultieme Transformatieweek

Hallo,

wat fijn dat je interesse hebt om je in te schrijven voor deze krachtige transformatieweek.

Hier vind je meer informatie over de kosten van deze week.

Investering voor de week: je kan op twee manieren betalen: volgens een eenmalige betaling of met drie opeenvolgende maandelijkse termijnen.  Alle bedragen zijn inclusief cursusprogramma, cursusmateriaal.

Overnachtingen en maaltijdenpakket: voor alle maaltijden en overnachtingen betaal je 420 euro (incl 6% BTW). Dit pakket is verplicht en wordt automatisch aan je aankoop toegevoegd.

Speciale prijs: indien je aan een van mijn andere ademworkshops deelneemt, ontvang je een aantrekkelijke prijs voor deze week. Dit geldt ook voor de gratis introductieworkshop.

De overnachtingen zijn op basis van een tweepersoonskamer met gedeeld sanitair. Voor een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer met eigen sanitair geldt een toeslag van 50 euro per kamer. Dit bedrag wordt gedeeld door twee als de tweepersoonskamer gedeeld wordt. De mogelijkheid hiertoe is afhankelijk van beschikbaarheid. Geef je voorkeur voor een een- of tweepersoonskamer aan op het eerste formulier van het bestelproces. Betaling geschied tijdens de week zelf bij Centrum de Horst. Neem voldoende geld mee.

 

Eenmalige betaling
(Euro)
Gespreide betaling in 3 maandelijkse termijnen (Euro)
Ultieme Transformatieweek 1450  3 x 490

Overnachtingen en maaltijdenpakket

420 140

Meer info: neem contact op met Yvonne Schotsman op yvonne@natural-breath.nl

 

 

Meld je hier aan

 

 

Meld je hier aan voor gespreid betalen

Share

Laat wat van je horen

*