Prijzen en bestelling Level I

Hallo,

wat heerlijk dat je interesse hebt om aan dit krachtige ademweekend deel te nemen!

Hier vind je alle informatie over de prijzen.

LET OP: in verband met Corona is het nog niet 100% duidelijk of de geplande datum (met bijbehorende locatie) door kan gaan. Het kan zijn dat de prijzen wijzigen als de datum vooruitgeschoven moet worden. We doen ons uiterste best om de prijs gelijk te houden. Natuurlijk ontvang je je inschrijfgeld volledig retour als je onverhoopt niet op de nieuwe datum kunt.

Investering voor het weekend (level I): Alle bedragen zijn inclusief cursusprogramma, cursusmateriaal, alle snacks en drinken tijdens het weekend en persoonlijke begeleiding door opgeleide ademcoaches (1 coach op 2-3 deelnemers).

Prijs: 399 euro (dit is inclusief 2 x lunch en alle drinken en snacks). Al het verzorgde eten is vegetarisch.

Overnachting: overnachtingen zijn niet inbegrepen bij dit weekend. Bij de praktische informatie voor het weekend ontvang je ook tips voor overnachtingen in de buurt.

Speciale prijs: je ontvangt een aantrekkelijke korting als je deelneemt aan een van mijn andere programma’s of sessies bij mij in de praktijk neemt (dit geldt ook voor de betaalde online workshops en sessies). Zie de agenda voor de mogelijkheden.

Aanmelden: meld je via de onderstaande button aan.

Meer info: neem contact op met Yvonne Schotsman:  schotsman.yvonne@gmail.com of via 06-41453380.

 

Ja! Ik meld me aan!

 

Terug naar vorige pagina

Share