Benefietworkshops voor wereldademdag!

Op 11 april is het Wereld Ademdag.
Dit is wereldwijd de dag waarop we samen stilstaan bij de voordelen van bewust ademen.
Nu had ik bedacht om dit jaar een grote workshop te geven die ik voor niets samen met de coaches zou draaien. Alle inkomsten zouden naar het goede doel gaan waar ik nu voor het derde jaar op rij voor naar Italië ga om de actie van Forza4Energy4All te steunen.

En toen kwam COVID-19 voorbij…….

Corona en deze ziekte
Stel je nu voor, dat je een lijf hebt, die niet als vanzelf weer beter wordt….want dat is wat deze kinderen met hun stofwisselingsziekte dagelijks meemaken. Zelfs het simpelste verkoudheidsvirusje kan ze naar de afgrond van de dood brengen met ziekenhuisopnames en beademing er bij. Dit gebeurt, omdat hun cellen niet het vermogen bezitten om de energie aan te maken die nodig is om de infectie te bestrijden.
Bijvoorbeeld: Saskia, degene om wie dit allemaal begonnen is, is begin dit jaar geopereerd. Niets bijzonders, in principe een routinematige operatie. Ook zij heeft een lichte vorm van deze ziekte. Zij weet nu al dat ze er aankomende september niet bij zal kunnen zijn in Italië, om het team aan te voeren. Zo lang zal het voor haar lichaam duren om er weer bovenop te komen.
In deze tijd met Corona is het daarom extra spannend voor deze kinderen en hun families. Corona moeten ze beslist niet krijgen! Als er ooit reden was om haast te maken met dit medicijn tegen deze gruwelijke ziekte, dan is het nu wel!
Help dus mensen zoals Saskia met haar zonen Max en Jip, zodat hun kinderen een mooie toekomst tegemoet kunnen zien!

Italie 2020

Twee jaar geleden heb ik de drie steile bergen bedwongen in de wandelgroep.
Vorig jaar heb ik twee bergen bedwongen en dagelijkse ademworkshops verzorgd voor de sporters. Mijn dagje vrij veranderde in een nogal heftig tafereel toen het weer op de berg totaal onverwachts omsloeg en sporters hevig onderkoeld boven aan de top kwamen. Zie daarvoor mijn eerdere blog met mijn reisverslag.

Dat bleek een beetje too much voor mijn systeem…..(ik loop ook met mijn gezondheid te emmeren…)

Dit jaar heb ik daarom besloten om als vrijwilliger mee te gaan. Ik heb ook weer het aanbod gehad om de ademworkshops te geven iedere ochtend.
De sporters van drankjes en hapjes voorzien, boterhammen smeren, bewegwijzering ophangen en weer ophalen, mensen omarmen of toejuichen als ze het nodig hebben, verbandjes plakken en verzwikkingen zwachtelen, Dextro energy en zout uitdelen waar het nodig is, enzovoort. Het lijkt mij nu leuk om het evenement nu eens van deze kant te bekijken.
En allemaal natuurlijk onder voortdurend advies over hoe te ademen.

En, als het er een BEETJE in zit, dan wil ik de Stelvio op de derde dag nog wel een keer beklimmen, afmaken waar ik twee jaar geleden aan begonnen ben….als hij dit jaar toegankelijk is….;-)

Het aangepastte plan:

Met deze roerige tijden met het virus, kan ik natuurlijk geen workshops of live ademsessies meer geven. En ik mis het. Jij ook?
Ik heb daarom het plan gevat om jullie op een andere manier aan het ademen te krijgen. Volledig COVID-19 VRIJ!

Voor mensen die nog niet alle levels hebben gevolgd en niet zelfstandig een volle ademsessie kunnen doen:
Ook voor jullie heb ik iets leuks. We gaan ook ademen, maar dan anders.
We beginnen om 13 uur met een voorlichting over de adem en wat dit bij mensen met kanker kan betekenen. Ik bespreek de rol van zuurstof en emoties bij kanker aan de hand van wetenschappelijk onderzoek dat daarnaar gedaan is.
Daarna sluiten we af met een korte reeks aan ademoefeningen, zodat ook jij weer blij kan worden van de adem en dit mee kunt nemen in je dagelijks leven.
Ook deze activiteit is gratis, ik vraag echter een vrij te bepalen donatie voor het goede doel.

Datum: zaterdag 11 april 2020 (wereld ademdag)
Tijd: 13.00 – 14.00 uur
Doneren: Klik hier om te doneren. Je donatie maak je direct naar Forza4Energy4All over.
Meedoen: klik hier om de Zoom meeting bij te wonen.* Het paswoord is: weluvADEM!
Let op, je moet je even registreren voordat je aan de zoom meeting mee kan doen. Meld dus even 5 minuutjes van tevoren aan!
Tot dan!

Voor mensen die minstens Levels I, II en III (de Ultieme Transformatieweek, het seminar of de weekenden) hebben gevolgd:

Ademcoaches en mensen die de VIP trajecten bij mij hebben gevolgd zijn ook van harte welkom, mits je zelfstandig ademsessies doet.
Jullie kunnen zelfstandig een ademsessie doen. Daarom stel ik voor dat we elkaar online ontmoeten voor een Meet-to-Breathe.
Iedereen ademt zelf thuis (je regelt je matje, kussentje, dekentje, tissues, waterflesje en eventueel een backjack) op het juiste tijdstip. Dan ontmoeten we elkaar via Zoom en doen we allemaal, tegelijk, thuis, een ademsessie!
Ik verzorg de muziek, invocaties, etc, zodat jij alleen maar hoeft te ademen.
Zo kunnen we, heel bijzonder, tóch verbonden te zijn in de adem.
Samen een beetje delen vooraf (ik geef geen uitleg, dat hebben jullie niet meer nodig), een intentie neerzetten en we komen samen ook weer terug achteraf.
Ik doe dit gratis…..MAARRRR: ik vraag van jou een donatie. En die donatie gaat naar Forza4Energy4All!!
Je bent vrij om je eigen bedrag te bepalen. Het adviesbedrag is 30 euro.

Datum: zaterdag 11 april 2020 (wereld ademdag)
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Doneren: Klik hier om te doneren. Je donatie maak je direct naar Forza4Energy4All over.
Meedoen: klik hier om de Zoom meeting bij te wonen.* Het paswoord is: weluvADEM!
Let op, je moet je even registreren voordat je aan de zoom meeting mee kan doen. Meld dus even 5 minuutjes van tevoren aan!
Tot dan!

Doneer vanuit een groot en liefdevol hart voor de arts die helemaal vanuit zichzelf dit middel onderzoekt en voor de ouders en kinderen die met deze ziekte te maken hebben. Hoe eerder het medicijn er is, hoe beter!

Een heel groot dankjewel vanuit de families met volwassen en kinderen met deze stofwisselingsziekte!

 

 

* Over videobellen met Zoom:

Om met een Zoom meeting mee te kunnen doen, moet je een klein stukje software downloaden. Dit doe je op www.zoom.us

Meestal komt hij met de vraag of je het wil downloaden de eerste keer dat je probeert op een meeting in te loggen.  Kies dan ja en doorloop het proces.

Zorg er even voor dat je op tijd begint met inloggen, zodat alles goed loopt zodra wij onze afspraak hebben. Hij moet de eerste keer ook altijd even je video en speakers testen.
Mocht je problemen hebben met inloggen, neem dan contact op met de helpdesk. Zij helpen je er dan wel doorheen.

Voor hulp bij het installeren of opstarten, staat er een uitleg op Zoom’s support pagina: https://support.zoom.us/hc/en-us/categories/200101697
Neem ajb contact op met de helpdesk van Zoom als je er niet in komt: https://zoom.us/contact
Als we al begonnen zijn, ben ik niet in de gelegenheid om je te ondersteunen met technische zaken. Daar is de Zoom helpdesk voor.

Ik raad je af om via een telefoon in te loggen, het geluid wordt daar meestal nogal slecht doorgegeven.
Mocht je echter geen andere optie hebben, dan dien je apart voor het geluid in te bellen met je telefoon.
Gebruik een van de volgende telefoonnummers om mij te kunnen horen tijdens de meeting:

+31 20 794 6519 Netherlands
+31 20 794 6520 Netherlands
+31 20 794 7345 Netherlands
+31 20 241 0288 Netherlands
+31 20 794 0854 Netherlands

OF probeer: one tap mobile
+31207946519,,9988327328# Netherlands
+31207946520,,9988327328# Netherlands

Voorkomen is beter dan genezen, zoek het allemaal ruim van tevoren even uit en test alles voordat je deelneemt!

 

Share

Laat wat van je horen

*