Ademweekend Friesland – Liefde: de diepte in

 

 

Verdiepingsweekend

Liefde – de diepte in

 

Als vervolg op het voorgaande liefdesweekend, staat ook dit weekend weer in het teken van het hart en de liefde voor jezelf.

Tijdens dit weekend gaan we op zoek naar de barrières die volledige zelfliefde in de weg staan.

Op een liefdevolle, doch doordringende manier ga je op zoek naar jouw blokkades, waarbij je ze weet te integreren met behulp van de krachtigste techniek die we kennen: jouw eigen adem.

Meditatie, coachingsoefeningen, ademtechniek en ademanalyse vormen een groot onderdeel van alles wat ik je aanbiedt tijdens dit weekend. Dit weekend is alleen geschikt voor gevorderde ademers. Heb je minstens een weekend of een traject van 6 sessies bij mij gevolgd? Dan ben je van harte welkom. Leeftijd of fysieke gesteldheid is niet van belang.

Je leert tijdens dit weekend over je eigen ademhaling en hoe je je leven een radicale wending kunt geven door middel van het aanpassen van je ademhaling. Ademen is uiteindelijk leven. Hoe beter je je eigen ademhaling kent, hoe beter je jezelf kent.

We werken met behulp van Transformational Breath, de krachtigste ademtechniek die momenteel ter wereld beschikbaar is. Met veel persoonlijke begeleiding, aanvullende oefeningen en nog véél meer maken we dit weekend tot een zeer liefdevolle reis in jezelf.

We beginnen op zaterdagochtend met kennismaking en een korte uitleg. Daarna duiken we het weekend direct in met een ademsessie.
Elk dagdeel zal er een ademsessie zijn, omlijst met verschillende verdiepingsoefeningen.
Je ontvangt tijdens dit weekend 4 ademsessies binnen 2 dagen. Dit weekend is zéér kosteneffectief als je beschouwt hoe groot het effect is dat je bereikt, ten opzichte van hetzelfde aantal losse ademsessies.
Het weekend wordt uitbundig verzorgd met twee heerlijke lunches. Alle thee, snacks en sappen zijn ook inbegrepen bij de prijs.
Mocht het aangenaam zijn buiten, dan is er tijdens de pauzes lekker de tijd om buiten te zijn, genietend van het uitzicht.

Tijdens het weekend nemen we je mee in:

 • 4 ademsessies, inclusief speciale sessies
 • Persoonlijke begeleiding van maximaal 3 deelnemers per ademcoach
 • En een greep uit:
  • Meditatie
  • Verdiepingsoefeningen
  • Beweging/dans
  • Klankoefeningen

Alhoewel de diepgang niet geschuwd zal worden, zal het geheel in een sfeer van licht, luchtigheid en plezier plaatsvinden. Er mag zeker voluit gelachen worden!

Geniet van de verbinding die ontstaat tussen jou en de andere deelnemers. Niets is zo verbindend en steunend als samen ademen.
Dit alles staat onder begeleiding van een team van ervaren en professioneel opgeleide trainers en coaches van Transformational Breath.

Dit weekend wordt in het Nederlands gegeven.

Datums: 16 en 17 juni 2018
Plaats:
Tjallebert, Friesland
Tijden: zaterdag en zondag van 9.00 uur – 18.00 uur.
Meer informatie volgt als je je opgeeft.

Diner en overnachting zijn niet bij de prijs inbegrepen.

 

Prijzen en aanmelding

 

 

 

 

 

 

 

P1070708

 

P1070753

terug naar agenda

Share