Ademen bij stress bulletin 4

Als vervolg op mijn vorige berichten over omgaan met stress, heb ik vandaag een hele bijzondere tip voor jou!

De vorige bulletins focusten vooral op je adem. Dat is natuurlijk logisch, gezien het vak dat ik uitoefen.
Met het volgende filmpje nodig ik je uit om eens iets heel anders te proberen.

Schudden

De techniek van het schudden van het lichaam is zeer heilzaam en er zijn verhalen bekend van mensen die van verschillende chronische ziekten zijn genezen met behulp van het schudden. Er is zelfs een Guru die in Bali een ashram heeft opgericht om met mensen dagelijks te schudden. Zijn deelnemers vermelden indrukwekkende resultaten. In de meditaties van osho komt het schudden ook terug. Deze techniek is dus al een tijd bekend als helend voor lichaam en geest.

In het onderstaande filmpje leg ik uit wat de gezondheidsvoordelen zijn van het schudden en laat ik zien hoe het gedaan wordt.
Wist jij dat de voordelen van 11 minuten schudden gelijk staan aan 2 uur aerobe beweging (cardio)?
Doe eens mee en ervaar wat het schudden voor jou doet!

Ik wens je veel plezier hiermee en laat eens weten hoe je het ervaart.

Wil je direct meer met deze techniek, klik dan op deze link waar ik uitleg over een heerlijke zomerweek die ik in augustus geef waarin ik het schudden aanbied, samen met dagelijkse ademsessies en nog veel meer leuke dingen.

Share

Reacties

 1. Caroline Hermans zegt:

  Hallo Nadja,
  Wat een mooie techniek, ga het eens proberen, dank je wel! Vind het geluid aan de zachte kant, heb het op maximaal staan maar is nog slecht te verstaan soms of ligt dat aan mij….

  Liefs Caroline

  • altractive zegt:

   Hoi Caroline,

   helaas is inderdaad het geluid aan de zachte kant. Hopelijk kan je het toch verstaan?
   Ik hoor graag wat het voor je doet!

   Veel liefs, Nadja

Laat wat van je horen

*